Despre domenii

Inregistrarea unui domeniu reprezinta primul pas in crearea unei prezente online

Inregistrare

Inregistrarea unui domeniu este simpla si rapida, trebuie doar ca numele dorit (de ex. compania-mea) si extensiile (de ex. .ro, .com, .net etc) dorite sa nu fie deja inregistrate de alta persoana. Odata inregistrat domeniul va apartine pe durata perioadei contractuale cu posibilitatea de reinoire.

Transfer

Daca nu mai esti multumit de furnizorul de domeniu curent sau pur si simplu vrei o schimbare iti poti transfera domeniul la ServerHuB pentru a beneficia de toate facilitatile noastre precum administrarea usora a tuturor serviciilor din contul tau de client si asistenta tehnica de calitate oferita de personalul nostru prietenos.

Subdomenii

Un subdomeniu este de fapt tot un domeniu care apartine unui domeniu mai larg. Spre exemplu magazin.companie.ro este un subdomeniu al companie.ro. Subdomeniile nu trebuie confundate cu directoarel, companie.ro/magazin este un director iar magazin.companie.ro este un subdomeniu al companie.ro

Domenii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Uptime 99.9%

Usor de memorat

Un nume de domeniu bine ales va fi usor de retinut si astfel site-ul tau va fi mult mai usor de gasit. Nu este usor sa gasesti nume de domenii memorabile, intrucat sute de nume de domenii sunt deja preluate. Noi te vom ajuta sa gasesti un nume de domeniu disponibil, astfel incat sa poti inregistra chiar astazi. Nume ce atrag atentia, scurte si usor de retinut sunt exact ceea ce are nevoie afacerea ta.

Uptime 99.9%

Clasamente imbunatatite

Un nume de domeniu bine ales, care face referire la afacerea sau organizatia ta va aduce imbunatatiri fata de clasamentul din motoarele de cautare. Acest lucru inseamna ca potentialii clienti vor ajunge pe site-ul tau mai devreme in procesul de cautare si oferindu-ti sanse mai mari ca acestia sa te aleaga in detrimentul concurentei. Reprezinta un impuls suplimentar pentru motoarele de cautare.

Uptime 99.9%

Erori mai putine si brand mai performant

Un nume de domeniu performant este de preferat sa fie scurt si usor de retinut. Pe langa faptul ca acestea sunt mai usor de memorat, numele scurte faciliteaza mentinerea continuitatii brand-ului. Numele scurte sunt, de asemenea scrise mai corect de catre utilizatori, ceea ce duce la mai putine erori in timpul procesului de cautare.

Uptime 99.9%

Stabilierea unei identitati

Numele de domeniu trebuie sa le transmita oamenilor putin despre afacerea ta. Legatura intre afacerea ta si numele de domeniu ajuta la stabilirea identitatii si a industriei din care face parte afacerea ta. Nu numai ca un nume de domeniu bine ales te ajuta ca afacerea ta sa fie mai usor de retinut te ajuta, de asemenea si sa devii mai usor de identificat in nisa in care activezi.

Acestea sunt cele mai comune intrebari legate de serviciile noastre. Daca nu gasesti informatia de care aveti nevoie nu ezitati sa ne contactati.

Contact
Ce este domeniul?

Domeniul este un identificator al unei pagini web pe Internet. Firmele si companiile pot fi gasite pe internet prin numele de domeniu. De exemplu, numele de domeniu www.DomeniiClub.ro serveste pentru a gasi registratorul DomeniiClub în retea.

Ce sunt domeniile de nivel superior?

Domeniul de nivel superior (TLD) este partea din numele de domeniu gasita la sfarsit dupa punct (de exemplu, http://www.exemplu.ro). Exista diferite domenii de nivel superior .com, .org, .biz, .net, etc.

Ce este codul de autentificare? De ce am nevoie de el?

Codul de autorizare (sau codul PPE) este un fel de parola utilizata pentru a va proteja domeniul de la a fi transferat altui registrator fara ca proprietarul domeniului sa stie despre acest lucru. Acest cod este atribuit domeniului de catre registratorul în care este inscris. Veti fi obligat sa furnizati acest cod cand decideti sa transferati domeniul dvs. unui alt registrator.

Cum aleg numele de domeniu?

Incercarea de a gasi cel mai bun nume de domeniu pentru site-ul dvs. nou este una dintre sarcinile cele mai dificile atunci cand se stabileste o noua prezenta online. Nu doriti sa schimbati denumirile de domenii de multe ori, este un lucru rau pentru branding si rau pentru SEO, deci indiferent de ceea ce alegeti acest nume trebuie sa functioneze bine pentru o perioada lunga de timp. Daca sunteti o organizatie cu o prezenta in principal offline, cel mai bun lucru este sa alegeti un nume de domeniu care este o versiune usor de retinut a numelui dvs. din lumea reala. Acesta ar putea fi numele dvs. complet de afaceri, sau o scurtare comuna, conversationala.

Tehnologie de top

Cele mai bune tehnologii de web hosting si web development